Localizare:
Traseu sugerat:  
 

KW-TRIO Trimmer KW-TRIO ROTTARY 3020 A2+

649,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
officedirect.ro
 

KW trio TRIMMER PROFESIONAL KW-TRIO 3020, A2+ 10-19 coli A2+ Trimmer hartie (620066)

787,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
viamond.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 649,90 RON

Descrierea produsului
  Trimmer Rottary profesional pentru taiat hartie A2+ Trim 3020
Trimmer-ul profesional Trim 3020 din marca Rottary are lungimea maxima de taiere de 67 cm echivalentul hartiei A2+. Capacitatea maxima de taiere a acestui trimmer este de pana la 12 coli/80 grame, iar dimensiunile masei de lucru sunt 315x856 mm. Cu sistemul automat de presare a hartiei si rigla pentru setarea dimensiunii a trimmer-ului profesional Trim 3020 se asigura o precizie de taiere ridicata. Timmerul pentru taiat hartie de format A2+ are un cutit rotativ autoascutitor de calitate buna.

Caracteristici tehnice: - lungime de taiere: 67 cm - capacitate maxima de taiere: pana la 12 coli/80 grame - dimensiuni masa de lucru: 315x856 mm - rigla din plastic pentru setarea dimensiunilor de taiere - cutit rotativ autoascutitor - scala: mm si inch - formatele standard sunt serigrafiate pe masa de lucru

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.