KW-triO 3029

KW-triO 3029

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Ghilotina OFFICE PERFECT pentru taiat hartie format A3+ KW-Trio 3029
Ghilotina model OFFICE PERFECT KW-Trio 3029 poate taia hartie cu lungimea maxima de 55 cm, echivalentul formatului A3+. Aceasta ghilotina este utila intr-un birou tehnic sau de design avand dimensiunile mesei de lucru de 400x580 mm. Ghilotina pentru hartie format A3+ are capacitate de taiere de pana la 20 coli/70 grame datorita sistemului de presare a hartiei.

Caracteristici tehnice: - lungime maxima de taiere: 55 cm - capacitate maxima de taiere: pana la 20 coli/70 grame - dimensiuni masa de lucru: 400x580 mm - presare manuala a hartiei - ghidaj din plastic pentru setarea dimensiunii de taiere - sistem de blocare si protectie al cutitului - formatele standard de taiere sunt serigrafiate pe masa de lucru - greutate 8.50 kg

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.